Играй и спечели галактически награди от "Пазители на Галактиката Volume 3"

Дойде време за последното издание от "творчеството" на най-странната група герои.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2023

Фотография: Форум Филм България

Нямаше ги доста време, но този май Галактиката отново ще има нужда от тях, тъй като Пазители на Галактиката Volume 3 ще сложи финал на историята на най-колоритната група неудачници във филмовата вселена на Marvel.

Пазители на галактиката

Лентата на виртуозния Джеймс Гън ще ни направи част от най-важната мисия до момента. Този път обаче героите изглеждат малко по-различно.

Звездният повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора, но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си - както за да спаси Вселената от надвиснала опасност, така и за да защити един от тях. Мисия, която може да доведе до края на Пазителите.

Всъщност Пазители на Галактиката Volume 3 вече даде заявка, че няма да отстъпва по нищо на своите предшественици и ще предложи незабравимо приключение с наистина искрена история, вълнение, много хумор и иновативен екшън.

Пазители на галактиката

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 10" Е В КИНАТА ОТ 19 МАЙ

В главните роли влиза цяла артилерия от холивудски фаворити - Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Брадли Купър, Вин Дизел, Елизабет Дебики и други, а към тях се присъединява и номинираната за "Оскар" Мария Бакалова. Тя ще изиграе Космо - съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, което сега е пазител на космическата станция Ноууеър.

Пазители на галактиката

За да отбележим премиерата по възможно най-галактическия начин, GRAZIA и приятелите ни от Форум Филм България ще изненадат двама от вас със страхотни награди. Посетете официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост, изпълнете условията под него и може да спечелите оригинален тефтер или спортно горнище от най-дългоочакваната продукция тази пролет.

Крайният срок за участие е 4 май включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. в деня на премиерата.

Пазители на Галактиката Volume 3 идва - само в кината, от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA