Автобиографията на Арнолд Шварценегер излиза на български с гласа на Антоан Петров - Анди

"Зов за завръщане" мотивира тренировките на младия актьор, благодарение на който оживява легендарната история на звездата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2023

Автобиографията на легендарния Арнолд Шварценегер излиза за първи път като аудиокнига на български език, разказана с гласа на младия актьор Антоан Петров – Анди.

"Зов за завръщане" вече е налична в платформата на Storytel, а за 28 часа родната публика ще има възможност да проследи житейския път на световноизвестния атлет, актьор, общественик и политик, който започва с голямата мечта на момче от малко австрийско градче.

Роден в години на глад и лишения, още като дете Арнолд мечтае да отиде в САЩ и да стане шампион по бодибилдинг и кинозвезда. На 21 той вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света. На 31 завършва колеж и развива собствен печеливш бизнес за недвижими имоти и бодибилдинг, който му носи милиони долари. На 41 е една от най-популярните кинозвезди, но и обещаващото ново лице в Републиканската партия. И така, 36 години след пристигането си в Америка, той става губернатор на Калифорния. Управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия, прокарвайки знаменитите закони за екология и реформи в изборния кодекс. С Мария Шрайвър създават прекрасно семейство и отглеждат четири деца, но се разделят след скандала с негов незаконен син.

Storytel

За всичко това той разказва от първо лице в своята автобиография.

"Историята на Арнолд Шварценегер е едновременно увлекателна и вдъхновяваща, кара ни да вярваме, че дори най-смелите мечти могат да се сбъднат, когато са подкрепени с дисциплина и труд. Затова се радваме, че можем да я споделим с българската публика и в нейния аудио вариант", споделя издателят на Storytel Анa Клисарска. "Точно тази автобиография може да се окаже и подходящият повод и мотивация за някои хора да усетят колко добре могат да се комбинират аудиокнигите и тренировките."

Storytel

Интересната история на Шварценегер може да се използва като идеална компания за посещения във фитнес залата, за бягане и колоездене в безопасна среда, а дори и за плуване в басейн. Международни изследвания показват, че все повече хора избират да комбинират спорта със слушането на книги в цялостната грижа за себе си.

"Арнолд Шварценегер е живият пример, че когато човек иска, може да постигне всичко, а автобиографията му ме накара да го преоткрия. Докато четях "Зов за завръщане" се мотивирах отново да тренирам във фитнес залата, нещо повече - поставих си ясни цели, които да следвам", разкрива Антоан Петров. "Досега обичайно слушах музика докато спортувам, но мисля, че аудиокнигите ще се комбинират много добре с разходка или бягане на пътеката."

Слушайте "Зов за завръщане" в Storytel, които предлагат 7-дневен безплатен пробен период с достъп до над 500 000 аудио и е-книги.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA