Кевин Костнър и съпругата му се развеждат след 18 г. брак

Кристин отказала издръжка от мъжа си

Ася Иванова
Ася Иванова 03 май 2023

Фотография: Profimedia

Още една звездна двойка се разпадна. Кевин Костнър и съпругата му Кристин се развеждат след повече от 18 години брак. 

Инициатор на раздялата е Кристин. В понеделник тя е подала молба за развод. В нея, като причина тя е посочила дежурното в такива ситуации "непреодолими различия". Изненадващото е, че тя не търси издръжка от съпруга си.

"За голямо съжаление се появиха обстоятелства извън неговия контрол, които доведоха до това, че г-н Костнър ще трябва да участва в дело за разтрогване на брака," разкрива говорителят на актьора. Той изрично моли "всички да уважат правото на уединение на семейството, докато преминава през този тежък за всяка двойка период".

кевин костнър

Новината за развода идва половин година, след като Кристин поиска актьора да напусне сериала "Йелоустоун", защото натовареният му график оказва негативно влияние върху семейството им. Това явно не му е попречило да се заеме с нов, още по-натоварващ проект. Костнър стартира нов уестърн "Horizon: An American Saga", в който се изявява като режисьор, продуцент и освен това трябва да играе в него. 

Кевин и Кристин се женят през септември 2004 г. и имат три деца - Кейдън, на 15, Хейс, на 14 и Грейс, на 12 години. Това е вторият брак на Костнър. От първата си съпруга Синди Силва, за която бе женен от от 1978 до 1994 г., той има още три деца.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA