Тейлър Суифт има нов мъж до себе си

Певицата е лудо влюбена във фронтмена на The 1975 Мати Хийли

Ася Иванова
Ася Иванова 04 май 2023

Фотография: Profimedia

За никой не е изненада, че Тейлър Суифт отново е във връзка. По-малко от два месеца след раздялата си с Джо Алуин, певицата е залитнала в ново лондонско момче.

Суифт е лудо влюбена във фронтмена на The 1975 Мати Хийли. "Супер рано е, но тя се чувства добре. За първи път те се срещнаха преди почти 10 години, но моментът просто не беше подходящ," споделя близък на певицата пред The Sun.

мати хийли

Въпреки че раздялата на Суифт и Алуин беше обявена миналия месец, всъщност двамата са се разделили през февруари. Сега изпълнителката е готова да разкрие новия си романс и запознати разкриват, че това ще се случи този уикенд на предстоящото турне на Суифт в Нешвил. "И Мати, и Тейлър бяха на турне през последните няколко седмици, така че двамата прекараха много време в изпращане на съобщения и тя вече няма търпение да го види отново."

И за разлика от потайността, в която бе предишната връзка на Суифт, сега тя иска да изкрещи на целия свят, че отново е лудо влюбена.  Кога наистина ще се случи това, тръпнем да видим.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA