Шокиращата промяна на Мег Райън

Актрисата е неузнаваема след поредната пластична операция

Ася Иванова
Ася Иванова 05 май 2023

Фотография: Profimedia

Възрастта не прощава на никого и в устрема си да изглеждат млади, много звезди прибягват до пластичната хирургия отново, и отново. Често обаче крайният резултат е повече от плачевен. Мег Райън е поредната холивудска дама, която обезобрази лицето си.

Любимото ни усмихнато момиче от романтични комедии като "Когато Хари срещна Сали" и "Имате поща", е неузнаваемо след поредната интервенция. В момента тя работи зад камера, вместо пред нея, и затова публичните й изяви вече са изключително редки. Тя го стори за своя приятел Майкъл Джей Фокс, като присъстваше на прожекцията на предстоящия му документален филм "Все още", в който той разказва за нелеката сиборба с болестта Паркинсон.

Кадри от този момент озадачиха феновете на звездата, които се зачудиха какво се е случило с лицето й. Видимо лицето й е изключително подпухнало и очите й са някак несъразмерни. Това веднага провокира спекулациите за лошо поставени филъри в лицето на актрисата. Мнозина я сравниха с Мадона, чието лице също няма нищо общо с визията й преди. 
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA