Принц Луи подкара багер заедно с баща си

Това бе първият кралски ангажимент на малкото момче

Ася Иванова
Ася Иванова 09 май 2023

Фотография: Profimedia

Принц Луи се включи в може би един от най-забавните официални ангажименти на кралското семейство досега. Момченцето подкара багер, заедно със своя баща - принца на Уелс - Уилям

Това е първият кралски ангажимент за малкия Луи. 5-годишното момче, което е четвърти по ред за наследяване на трона, се присъедини към своите родители и брат и сестра, принц Джордж и принцеса Шарлот, в понеделник като част от Big Help Out – национална доброволческа инициатива, отбелязваща края на уикенда за коронацията. Младият принц, заедно със семейството си, посети 3-та скаутска група Ъптън в Слау, недалеч от Уиндзор. Семейството се присъедини към скаутите, за да обновят своята скаутска колиба.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ДЖОРДЖ ИМА СПЕЦИАЛНА РОЛЯ В КОРОНАЦИЯТА НА ЧАРЛЗ III

Деветгодишният принц Джордж и осемгодишната принцеса Шарлот се включиха в боядисването на верандата. Принц Луи пък присъедини към баща си и се качи на багер, с помощта на който напълниха една количка с пясък. Малкият принц буташе ръчна количка, докато майка му и сестра му – принцесата на Уелс и принцеса Шарлот – наблюдаваха. Той също така се пробва в стрелбата с лък, а малко по-късно цялото семейство си хапна вкусен маршмелоу. 

Вижте повече в галерията горе:

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA