Мария Бакалова ще участва в нов филм с Жан Рено

Звездата от "Борат" ще влезе в ролята на секси шпионка.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 май 2023

Фотография: Profimedia

Номинираната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова ще играе рамо до рамо със звездата на френското кино - Жан Рено, в нов филм.

Тя ще се превъплъти в ролята на бедна рускиня, привлечена от идеята на Владимир Путин за подновяване на Студената война. Героинята е т.нар. "лястовица" - шпионка-изкусителка от висок клас, прревиваваща във Вашингтон. Всичко се обърква, когато по петите й тръгва любовта от детските й години, който се е превърнал в безмилостен убиец. Неговата задача е да я убие.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРИЯ БАКАЛОВА И ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ СА НЕРАЗДЕЛНИ

"Винаги са ме привличали персонажи от региона, в който съм родена. Харесвам независими, талантливи жени, а Нина е точно такава. Много се вълнувам, че ще играя тази роля. Нямам търпение," казва Мария, на която е поверена главната роля.

Лентата е вдъхновена от книгата "Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence" ("Сексшпионаж: Употреба на секса от съветските тайни служби"). В нея, освен Бакалова и Рено, участват още Тай Симпкинс, познат на публиката от "Джурасик свят", и Кони Нилсен, участвала в "Гладиатор". Новият екшън се казва "Birdseye" ("Птичи поглед").

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA