Дъщерята на Пол Уокър се появява в "Бързи и яростни 10"

Голямата премиера е на 19 май, а интересните подробности за нея продължават да излизат наяве.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 май 2023

Фотография: Profimedia

Броени дни остават до излизането на десетата част от екшън поредицата "Бързи и яростни". И тъкмо мислехме, че всичко за екипа на лентата е ясно, когато дъщерята на Пол Уокър направи изненадващо разкритие.

Медоу Уокър обяви, че ще се появи във вълнуващата сага, в която баща й Пол беше част допреди фаталната катастрофа през 2013 година. Младата Уокър сподели снимка в Instagram от бекстейджа на лентата, като явно сцените с нея се развиват в самолет. "Първият "Fast" беше пуснат, когато бях на една година!", озаглави публикацията Медоу.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "БЪРЗИ И ЯРОСТНИ" Е В КИНАТА ОТ 19 МАЙ

"Израснах на снимачната площадка, гледайки баща ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите. Благодарение на баща ми се родих в семейството на бързите. Не мога да повярвам, че и аз съм там горе. С тези, които са били наоколо, за да ме видят как израствам," споделя още дъщерята на Уокър. Тя благодари на режисьора на десетата част на екшън поредицата Луис Летерие за неговата "доброта, търпение и подкрепа".

"Толкова съм благословена да мога да почета наследството на баща си и да споделя това с него завинаги," добавя тя дни преди световната премиера на "Бързи и яростни 10", която ще се състои на 19 май в Рим.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA