Ким Бейсинджър и Алек Болдуин станаха баба и дядо

Дъщеря им Айрланд стана майка на момиченце.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 май 2023

Още едни известни холивудски родители, станали сексимволи през 90-те, станаха баба и дядо. След Деми Мур и Брус Уилис, и Ким Бейсинджър и Алек Болдиун се сдобиха с внуче. Тяхната дъщеря - Айрланд, е родила момиченце.

27-годишната майка обяви в социалните мрежи щастливата новина и дори сподели кадър с бебето и приятеля си, португалският музикант Андре Анджос, с псевдоним Rac. Двойката разкри, че е кръстила малкото момиченце с името Холанд. Айрланд и Андре избраха името много преди раждането. Това стана ясно още през януари, когато дъщерята на Алек и Ким участва в подкаста "Girlboss Radio". "Ще я наречем Холънд, тъй като аз съм Айрланд, и искаме да е друго име на държава, за да го направим традиция", каза тя.

View this post on Instagram

A post shared by Ireland (@irelandirelandireland)

От своя страна и Алек Болдуин сравнително наскоро се сдоби с бебе. В края на миналата година, съпругата му Хилария роди седмото им дете. Тя не пропусна да поздрави щастливата си доведена дъщеря и нейните родители. Хилария Хилария сподели семейна снимка в Instagram, поздравявайки "мама и татко, Айрланд и Андре".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA