Майк Тайсън се изпусна какво е състоянието на Джейми Фокс

Актьорът от месец е в болница, семейството му крие какво му е.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 май 2023

Фотография: Profimedia

Повече от месец Джейми Фокс е в болница и семейството му упорито крие какво точно се е случило с него и какво е неговото здравословно състояние.

По време на снимките на новия му филм с Камерън Диас - "Отново в действие", се наложило Фокс да бъде откаран по спешност в болница от линейка. "Искаме да споделим, че баща ми, Джейми Фокс, преживя медицинско усложнение. За щастие, благодарение на бързите действия и отличните грижи, той вече е на път да се възстанови," сподели малко след това дъщерята на Джейми - Корин.

джейми фокс майк тайсън

Изглежда обаче, приятелят на актьора - боксьора Майк Тайсън, без да иска се изпусна какво се случва с него. "Не е много добре. Получил е удар", казва в интервю той, но веднага се усеща и се опитва да се поправи. "Нямам никаква представа какво му се е случило".

"Хей, чуйте, няма как да знаем какво ще се случи в следващия миг. Не знаем кога ще умрем... След като си тръгнем от това студио, може да се случи нещо лошо. Чуйте, щом не знаем нищо досега, значи семейството му не иска да знаем", казва накрая Тайсън.

Майк и Джейми са близки от години и именно това е и причината актьорът да се превъплъти в ролята на известния боксьор в биографичен филм, посветен на Тайсън. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA