Мистериозна смърт застигна един от синовете на Ален Делон

Ари Булон е бил открит мъртъв в дома си.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 май 2023

Фотография: Profimedia

Един от синовете на великия Ален Делон - Ари Булон, е бил открит мъртъв в дома си в Париж.

Плодът на любовта на френския актьор и певицата Нико така и не бе признат от Делон, макар да е копие на баща си. Актьорът има доста сложни отношения с децата си, но може би това е най-тежкият момент в биографията на Ален.

Ари Булон страдаше от болестта хемиплегия, при която половината от тялото е парализирана. 60-годишният фотограф непрекъснато е бил придружаван от личен асистент. В мига на неговата смърт, той е трябвало да бъде с 58-годишна жена, която се грижи за него. Незнайно обаче защо, тя е била на няколкодневно пътуване извън Париж. При завръщането си, тя е намерила тялото му и веднага се обадила на властите. Жената е била арестувана за "неоказване на помощ на лице с опасност за живота".

син на ален делон

Делон никога не признава Ари като свой син, а Булон от своя страна го ненавижда до сетния си дъх. "Той не ми е баща. Аз имам само майка. Не искам да говоря за този касапин," категоричен е 60-годишният мъж. Той нарича баща си "касапина" - от една страна защото бащата на Ален Делон е бил месар, а от друга - като белег за отношението, което е имал към него.

Въпреки че го мрази, Булон завежда дело срещу Делон през 2018 г., искайки съдът да го признае за негов баща. Това така и не се случва. Молбата е отхвърлена по формални причини, без съдът да я разгледа по същество.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA