Тейлър Суифт: "Никога не съм била толкова щастлива"

Певицата с прочувствени слова пред Мати Хийли и публиката в Бостън.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 май 2023

Фотография: Profimedia

"Никога не съм била толкова щастлива, животът ми най-накрая има смисъл," категорична е Тейлър Суифт, малко след началото на връзката й с музиканта Мати Хийли.

Това признание певицата направи по време на концерта си в Бостън по време на турнето си Eras.

"Това е лудост. Просто ми се иска да кажа, че никога не съм бил толкова щастлива във всички аспекти на живота си. И просто искам да ви благодаря, че сте част от това. Не е само турнето. Животът ми най-накрая има смисъл. Така че реших да изпея една песен, която ми носи много щастливи спомени", каза Тейлър от сцената и започна изпълнението си на парчето "Question".

тейлър суифт мати хийли

Това признание идва само няколко дни, след като новата двойка бе засечена ръка за ръка в Ню Йорк. Мати и Тейлър бяха на двойка среща със сътрудника на Суифт Джак Антоноф и годеницата му Маргарет Куали в Casa Cipriani. Свидетели на вечерята споделят, че Суифт и фронтменът на бандата The 1975 непрекъснато са се "гушкали и целували", докато са чакали храната си.

тейлър суифт мати хийли

Новината, че певицата има нова любов се появи малко по-рано този месец, след шокиращата й раздяла с британския актьор Джо Алуин. Тогава приближени до нея споделиха, че "тя и Мати са лудо влюбени". Двойката се познава от години, но едва сега искрите на любовта са прехвърчали. "Те се срещнаха за първи път за много кратко, преди почти десет години, номоментът беше неподходящ и просто не се получи," разкриват още от кръга на певицата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA