Ким Кардашиян за ролята на самотна майка: "Често плача нощем"

Риалити звездата разкри колко й е трудно да бъде родител.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 май 2023

Фотография: Profimedia

Ролята да си майка определено е най-трудната на света. Особено ако няма кой да ти помага. Изненадани сме да разберем, че и Ким Кардашиян преминава през същите неволи като повечето жени, въпреки наличието на куп помощници.

Риалити звездата споделя, че самотното родителство е "най-голямото предизвикателство" за нея. "Има нощи, в които плача преди да заспя," споделя Кардашиян, която има четири деца от бившия си съпруг Кание Уест - дъщерите Норт на 9 и Чикаго на 5 г., и синовете Сейнт на 7 и Псалм на 4 г.

"Сякаш винаги трябва да правя нещо - прическа на дъщеря си, която трябва да е перфектна и да е по определен начин, след това друг има нужда от мен, за да му обуя обувките... и всички имат нужда от теб... Това е пълна лудост. Готвене, тичане наоколо. Всичко е голяма лудница," откровена е още известната майка.

ким кардашиян

"Всички са с настроения и характери. Понякога се карат и знаете, че там няма никой друг, освен мен.  Така че аз трябва да играя и добър полицай, и лошо ченге. Родителството е наистина адски трудно," категорична е Кардашиян в шоуто On Purpose с Джей Шети.

Тя обаче признава, че именно родителството е нещото, с което е научила най-много за себе си. "Няма нищо, което да те подготви за него. Няма значение колко чакаш. Няма значение какво чакаш. Никога не си подготвен. Но ще се научиш и това ще те накара да се гордееш със себе си, че си се справил и си преживял деня. Действаме час по час, за да видим дали ще оцелеем нощ след нощ."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA