Памела Андерсън ще се превъплъти в Бриджит Бардо

Френската актриса ще разкаже историята си в нов документален филм.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 май 2023

Фотография: Profimedia

Една от най-желаните жени в света Памела Андерсън ще изиграе не по-малко известната и сексапилна Бриджит Бардо в нов документален филм.

Лентата ще проследи филмовата кариера на френската актриса, както и не по-малко интригуващия й личен живот. Секс символът на 50-те и 60-те години на миналия век бързо става емблема на френското кино с русата си коса и тъмен грим на очите. Тя става известна с ролята й във филма от 1956 г. "И Бог създаде жената".

бриджит бардо

В ранната си кариера Памела Андерсън бе сравнявана именно с Бардо. Тя също залагаше на опушен черен грим и бледи устни и подобно на френската актриса, милиони мъже въздишаха по нея докато участваше в хитовия телевизионен сериал "Спасители на плажа". И двете актриси обожават животните и работят в областта на борбата за правата на животните. Бриджит Бардо създава Фондация "Бриджит Бардо", която помага за спасяването на диви животни, а Памела Андерсън от години се застъпва за правата на животните, като дори става почетен директор на PETA.

Бриджит Бардо също ще се включи в лентата, като ще сподели своята версия на историята на своя живот. Другите актьори, които ще се включат в лентата са Пол Уотсън, Клод Льолуш, Ален Бугрейн-Дюбур и Жан-Макс Ривиер.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA