Григор Димитров и Мадалина Генеа с поредно обяснение в любов

Двойката използва Instagram, за да засвидетелства чувствата си.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 май 2023

Очевидно Григор Димитров и Мадалина Генеа се реят на крилете на любовта. Двойката вече не крие чувствата си и споделя много лични моменти в социалните мрежи.

След като публикуваха доста горещи кадри от обща фотосесия, Мадалина качи на стори в Instgram снимка на птица, която лети върху гърба на друга. Явно румънската красавица използва кадъра като символ на отношенията й с Григор. "Ти и аз! Ти правиш невъзможното възможно!", пишe Генеа, а отговорът на Димитров не закъснява. Той сподели същата публикация в своя профил. "С теб магията е във въздуха", написа към романтичната снимка тенисистът и накрая завършва с 5, което веднага предизвика предположенията, че двамата са заедно от 5 месеца.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРИГОР ДИМИТРОВ ИМАДАЛИНА ГЕНЕА, ПО-ГОРЕЩИ ОТ ВСЯКОГА

григор и мадалина

И това не е единственото прочувствено признание на двойката, която в момента е разделена от растоянието. Григор е в Женева за турнира ATP 250, докато Мадалина е на филмовия фестивал в Кан. След победата на тенисиста, по време на традиционното поставяне на автограф върху камерата от победителя, Димитров добави и специално послание към своята любима: Amore (бел. ред. "любов"). Веднага след специалния жест красавицата пусна стори с пишещия любовното обяснение върху камерата Григор и  добави: "Гордея се с теб, любов".

григор и мадалина

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA