Играйте бързо и яростно, за да спечелите оригинални кинонагради

"Бързи и яростни 10" вече е в кината, а Вин Дизел, Мишел Родригес и Джейсън Момоа ви очакват за най-експлозивната и емоционална част до момента.

Фотография: Форум Филм България

Този май един от най-успешните и обичани франчайзи се завърна в кината с мощен рев на двигателите. Бързи и яростни 10 доказа, че високооктановата сага за Доминик Торето и семейството му е все толкова вълнуваща, привлекателна и способна да ни остави в очакване за още.

Краят обаче наближава и е време за най-експлозивната и емоционална част от поредицата.

Бързи и яростни 10

В продължение на много мисии, дори когато всички шансове са били срещу тях, Дом и екипът му са надвивали всеки противник, застанал на пътя им. Сега се изправят срещу нещо различно - от сенките на миналото изплува ужасяваща заплаха, движена само и единствено от желанието за кърваво отмъщение. Заплаха, твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.

Ако върнем лентата назад, ще стигнем до Бързи и яростни 5, когато Вин Дизел и компания отстраняват наркобоса Ернан Рейес и разрушават империята му в Рио де Жанейро. Това, което не знаят, е, че синът на Рейес – Данте, става свидетел на всичко и прекарва следващите 12 години в съставянето на пъклен план. В ролята влиза Джейсън Момоа, който се справя повече от перфектно с образа на лудия, но същевременно забавен антагонист.

В родните киносалони лентата вече е гледана от над 67 000 зрители и има зад гърба си рекордните приходи от близо 936 хиляди лева, което е най-успешният старт за филм от поредицата у нас, както и вторият най-голям дебют на всички времена.

Бързи и яростни 10

Именно защото сме сигурни, че и вие влизате в тази впечатляваща статистика, с приятелите ни от Форум Филм България сме подготвили оригинални награди от филма - фенска раница и безжично зарядно устройство.

Условията, наградите и всички подробности ще откриете в официалния ни Instagram акаунт. Крайният срок за участие е 29 май включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на 30.05.

Гледайте Бързи и яростни 10 - само в кината, 3D, IMAX 3D и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA