Spice Girls се събират за мистериозен проект

Виктория Бекъм се присъединява към групата.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 май 2023

Фотография: Profimedia

Всички деца на 90-те бленуват за момента, когато любимата им момичешка банда Spice Girls ще се събере отново в пълен състав.

Оказва се, че това ще се случи съвсем скоро. И Виктория Бекъм също ще се включи, за разлика от предния път през 2019 г., когато момичетата направиха цяло турне без нея. 

Сега Мел Би разкрива, че Spice Girls се събират, за да започнат работа по "мистериозен проект", който ще бъде обявен съвсем скоро. "Планираме да пуснем официално изявление. Не мога да кажа повече подробности в момента, тъй като точно приключваме проекта, в който сме се включили всички заедно. Със сигурност ще бъде нещо, което ще зарадва всички наши фенове," обяснява певицатаи разкрива, че и Пош Спайс (бел.ред. Виктория Бекъм) ще е на линия.

"През последните години Виктория беше доста заета да развива модата си и да подкрепя Дейвид в кариерата му и да се грижи за децата си. Успяхме да намерим време, за да можем заедно да направим този проект", разкрива още Мел Би. Тя допълва, че момичетата имат обща WhatsApp група, в която постоянно поддържат връзка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA