Чуйте дуетното парче на Миро и Мария Илиева

"Ако утре няма днес" с премиера на тазгодишните музикални награди на БГ радио.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 май 2023

Фотография: Stereo Room

Двама от най-любимите български изпълнители - Миро и Мария Илиева, направиха дуетно парче.

"Ако утре няма днес" е заглавието на един от най-дългоочакваните дуети на българската поп сцена, а неговата премиера бе на тазгодишните музикални награди на БГ радио в Пловдив. Появата на Миро и Мария Илиева на сцената на Колодрума предизвика еуфория сред феновете и музикалните критици. Двамата оставиха публиката без дъх с изпълнението си на два рояла. 

миро и мария илиева

"Ако утре няма днес" е авторска песен на Миро и Мария Илиева и е създадена само за броени дни. Съвсем скоро очакваме и премиерата на видеото. Идеята на сингъла се ражда миналата година, по време на Годишните музикални награди на БГ радио и съвсем очаквано, премиерата бе на сцената на тазгодишното събитие. Тогава при връчването на наградата за най-добра изпълнителка Миро обявява, че ще направи песен с победителката, която е именно Мария Илиева. Останалото е история.

"Винаги съм искала да правя музика с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и светоусещането му и съм безкрайно щастлива, че това най-после се случи и то по този вълшебен начин. Работата с Миро е истинско благословение – влязохме в студиото и веднага усетихме точно какво и как искаме да кажем чрез музиката," споделя Мария Илиева.
"Винаги съм се възхищавал на Мария Илиева! Дотолкова, че ако не беше това "обещание" на Годишните музикални награди на БГ радио, нямаше да имам смелостта да й предложа да направим песен," споделя на свой ред Миро.

Чуйте песента тук:

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA