Защо Холивуд забравя за Шарън Стоун?

Актрисата споделя, че причината е здравословен проблем.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юни 2023

Фотография: Profimedia

Трудно можем да си представим, че сексимвол като Шарън Стоун може да остане без работа. Това обаче се случва. Причината, колкото и изненадваща да е, е свързана със здравето й.

Актрисата споделя, че е била "изхвърлена" от Холивуд, след като получава инсулт през далечната 2001 г.

"Аз също съм човек, който има проблем с дискриминацията. През 2001 г. получих инсулт, имах 1 процент шанс да оцелея, бях с 9-дневен мозъчен кръвоизлив," споделя тя по време на събитието Raising Our Voices на THR. Тя допълва, че "се е възстановявала в продължение на 7 години" и оттогава не е имала работа".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАРЪН СТОУН БЕЗ МАСКА И БЕЗ ГРИМ

шарън стоун

"Когато се случи за първи път, не исках да казвам на никого, защото ако нещо се обърка с вас, вие сте аут. Нещо се обърка с мен - излязох от бизнеса преди 20 години. Не съм имала работа. Бях много голяма филмова звезда в един момент от живота си", каза тя. "Дискриминацията може да се отнася за повече от едно нещо. Дискриминацията може да бъде нараняване, може да е свързана с цвета на кожата ви, може да означава да отстоявате себе си. Ако сте различен, трябва да отстоявате позицията си в този бизнес", категорична е тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA