Феновете са недоволни, че Кайли Дженър парадира с богатството си

Риалити звездата запази мълчание, показвайки, че не ѝ пука за коментарите.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юни 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@kyliejenner

Понякога това да имаш слава и пари може да се окаже нож с две остриета. Дойде моментът Кайли Дженър да опита и горчива хапка на това да има несметно богатство.

Риалити звездата бе разкритикувана в социалните мрежи, че парадира с парите и луксозния начин на живот, който води. "Виж колко си богатя. Благодаря, че ни напомни," негодуват фенове под снимки, на които тя е в частния си самолет за 72 милиона долара или е в Париж с майка си Крис.

Макар да има и доста последователи, които искрено се радват на своя идол Кайли, има и доста, които се дразнят на начина й на живот. Под снимките някои фенове споделиха отвращението си от риалити звездата. "Мислите ли, че тя някога носи нещо повече от веднъж?", коментират фенове. "Понякога ми се иска да съм една от нейните прислужници, защото си мисля, че тя им дава повечето от дрехите си", допълни друг. "Мразя да съм беден...", искрени бяха мнозина. 

кайли дженър

"Знаем, че си богата. Публикувай нещо, което не сме виждали и е смислено, а не скучно", добави друг.

Други се застъпиха в защита на Дженър, добавяйки, че тя е свободна да публикува каквото си харесва на страницата си в Instagram, тъй като е нейна.

Към началото на 2023 г. богатството на Дженър се оценява на 700 милиона долара, благодарение на телевизионния сериал на семейството й и на нейната империя Kylie Cosmetics за грижа за кожата.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA