Натали Портман прости изневярата на мъжа си

Актрисата го направи категорично и без много приказки.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 юни 2023

Фотография: Profimedia

Натали Портман е от актрисите, които винаги са страняли от всякакви скандали. Докато съпругът й Бенджамин Милпие не я въвлече в любовен триъгълник с 25-годишната екоактивистка Камий Етиен.

Оказва се, че балетистът и хореограф е изневерил на своята любима Натали. Той е имал мимолетна връзка в продължение на месеци, която наскоро е приключила и двамата с Натали се опитват да загърбят изневярата.

натали портман

И като че ли появата на Натали на турнира "Ролан Гарос" потвърди новината, че е простила на неверния си мъж. Тя го направи категорично и без много приказки. Въпреки че не бе придружена от него, тя все пак показа на всички, че не се разделя с брачката си халка и с 4-каратовия си диамантен годежен пръстен. Актрисата изглеждаше зашеметяващо. Тя бе избрала страхотна визия на Christian Dior - къса рокля на цветя и сламена шапка, които се допълваха от слънчеви очила и черна чанта, отново на Christian Dior.

натали портман

Близки до двойката издават още, че Натали и Бенджамин са били разделени за кратко миналата година, но са успели да преодолеят проблемите и са се събрали отново. Явно само привидно, тъй като в края на 2022-ра, Милпие започва връзка с младата Камий.

Вътрешният човек добавя, че Портман в момента е напълно фокусирана върху това да защити децата си от отзвука от въпросната изневяра. Двойката е заедно от 2010 година и има две деца - 12-годишен син Алеф и 6-годишна дъщеря Амалия. "Те все още се опитват да уредят нещата помежду си. Бен прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости. Той обича нея и семейството им," разкрива близък до известното семейство.

натали портман

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA