Войната продължава: Хейли Бийбър срещу Селена Гомес

Почитателите на двете ядосаха госпожа Бийбър и се наложи тя да се намеси.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 юни 2023

Фотография: Profimedia

За враждата между Хейли Бийбър и Селена Гомес се говори от години. Това е повод и на феновете им да влизат в ожесточени спорове в интернет пространството.

Ето, че се наложи Хейли Бийбър да се намеси и да отговори на всички относно последните слухове, свързани с двете.

Феновете отново започнаха да се карат този уикенд и това накара Хейли да натисне бутона "харесвам" на една от новите публикации на Селена в Instagram, изглежда като начин деликатно да покажат на всички, че между тях няма спор. Но явно това не помогна, тъй като се наложи Хейли да напише изявление в социалните мрежи, за да затвори най-сетне устите на всички.

хейли и джъстин бийбър

"Ако оставяте злобни или груби коментари от мое име в нечии публикации, просто знайте, че не искам това, нито някога подкрепям или ще одобрявам омразни, злобни или неприятни коментари. Това не означава, че ме подкрепяте... Ако участвате в това, сте част от нещо, в което не искам да участвам. Моля, бъдете мили или не казвайте нищо", категорична е госпожа Бийбър.

селена гомес и джъстин бийбър

Повод за т.нар. вражда между двете е Джъстин Бийбър. След като се раздели със Селена Гомес, изпълнителят разби всички мечти на почитателите им като не се събра отново с нея. Вместо това той скорострелно започна връзка с дългогодишната си приятелка Хейли, която по-късно направи и своя съпруга. И докато Селена очевидно е преживяла всичко това и си живее живота, нейните фенове все още не могат да го преглътнат.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA