Кевин Спейси проговори за скандалните обвинения срещу него

Актьорът отново се изправя пред съда в Лондон.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 юни 2023

Фотография: Profimedia

Кевин Спейси проговори за скандалните обвинения в сексуално посегателство на редица младежи.

Актьорът е категоричен, че е невинен (както пледира и в съда!) и хвърля по-голямата част от вината върху медиите, които са го превърнали в чудовище, каквото той не е.

63-годишният актьор споделя, че разбира, че "много хора се страхуват, че ако ме подкрепят, ще бъдат зачеркнати. Но знам, че има хора, които са готови да ме наемат в момента, в който бъда оневинен по тези твърдения в Лондон".

Бившата звезда от House of Cards, която беше обвинена в няколко обвинения в сексуално насилие през последните няколко години, сега е изправен през съда в Лондон по четири обвинения за сексуално насилие. Той пледира, че е невинен. "Медиите направиха всичко възможно да ме превърнат в чудовище, но от хората не получих нищо друго освен обич", категоричен е той.

кевин спейси

Спейси споделя, че има няколко потенциални проекта, за които би могъл да бъде нает, след като приключи процеса му в Обединеното кралство. Относно обвиненията, Кевин е доста философски настроен. "Всичко се случва с причина. И дори ако тази причина не се прояви мигновено или нещата не се разрешат мигновено, в крайна сметка всичко ще има смисъл", казва той.

Обвиненията срещу Спейси имаха тежки последици за кариерата му. Той имаше няколко обвинения в сексуално посегателство и в САЩ. През октомври 2021 г. граждански съд в Ню Йорк призна Кевин Спейси за невинен. По-рано пък, през юли 2019 г. обвиненията срещу него за непристойно поведение и сексуално посегателство над 18-годишен мъж в бар в Масачузет, бяха оттеглени. Ето защо Спейси и сега очаква добър изход от ситуацията.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA