Мадона с железен договор към гаджетата си

Поп иконата не иска младите й любовници да издават интимните й тайни.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 юни 2023

Мадона може да е скандална, може и да разкрива много от личния си живот, но... само на пръв поглед.

Оказва се, че Кралицата на попа държи на интимния си свят и затова е накарала новия си 29-годишен приятел, боксьорът Джош Попър да подпише железен договор, според който той не трябва да издава никакви тайни от спалнята. Мадж била толкова категорична в намерението си, че дори го заплашила, че ако не подпише, следва раздяла.

"Правило номер едно при срещите с Мадона е да не говориш за Мадона. Никой не контролира имиджа си повече от нея. Всички, които работят по предстоящото ѝ турне, трябваше да подпишат декларация за неразкриване на информация, преди изобщо да се явят на прослушване - същото важи и за гаджетата", разкрива близък до Мадона.

мадона и джош попър

Отношенията си с 29-годишния Джош, Мадона разкри с кадър в социалната мрежа Instagram през март. Това се случи само няколко седмици, след като певицата се раздели с 23-годишния модел Андрю Дарнел. Преди това пък имаше кратка връзка с 28-годишния танцьор Ахламалик Уилямс. Общо взето всички връзки на Мадона в последните години са сравнително кратки. И все с млади момчета. "Тя има натоварен график, работи по предстоящия си биографичен филм, нова музика и се грижи за семейството си. Трудно е да поддържаш връзка, ако работиш постоянно по различни проекти", обяснява приятел на изпълнителката.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA