Миро с ново видео и предстоящо турне

Вижте клипа на "Отначало" тук:

Ася Иванова
Ася Иванова 26 юни 2023

Най-емоционалният вокал на музикалната сцена у нас и създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове - Миро, е готов с видеото към най-новото си парче "Отначало".

"Създадох "Отначало" в труден за мен момент. Повтарях си "това ще мине", "мигът да съм добре ще дойде" и просто исках да направя най-слънчевата и безгрижна песен, на която съм способен в сътрудничество с музикантите, които почитам," споделя за песента изпълнителят. 

Това е единствената нова песен в сборния му албум "46", който той представи с голям концерт през април. А след август феновете на Миро ще могат да се насладят на най-големите му хитове от последните 23 години с редица концерти. Той тръгва на национално турне "Best Of", с което ще обиколи шест града. Пръв в програмата е Созопол с концерт на 11 август, следват Бургас –2 септември, Стара Загора – 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, и София – 11 октомври.

Публиката ще има удоволствието да чуе на живо песни като "Някога преди", "Губя контрол, когато", "Август е септември", "Убиваме с любов", "Гълъбо", едни от най-известните му дуети и др. Предстоят и изненади за феновете, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители.

Вижте видеото на "Отначало" тук:

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA