Кейт Мидълтън е звезда на корта с Роджър Федерер

Ася Иванова
Ася Иванова 26 юни 2023

Фотография: Profimedia

Кейт Мидълтън беше звездата на корта по време на мач с Роджър Федерер в помощ  работата на момчетата и момичетата за топки на предстоящия турнир "Уимбълдън".

Принцесата на Уелс се появи облечена изцяло в бяло с някои от марковите спортни облекла на "Уимбълдън". Тя се бе спряла на поло без ръкави, с детайл с копчета и цветовете на шампионата по шевовете и с къса пола. За изявата си на терена Кейт бе с маратонки от съвместната колекция "Jet Mach" на Wimbledon, а косата й бе вързана на висока конска опашка.

кейт мидълтън и роджър федерер

"Уимбълдън е известен с невероятно професионалните си момчета и момичета с топки. Невероятно е да видиш колко много работа е необходима зад кулисите", заяви Мидълтън.

Принцесата на Уелс и Роджър Федерер участваха в мач по двойки, като партньора на Кейт бе Джоел Ебоуе, треньор в инициативата "Уимбълдън джуниър тенис", която дава безплатни уроци на местни деца.

кейт мидълтън

По време на посещението си по-рано този месец ВИП гостите се присъединиха и към тренировките на момчетата и момичетата с топки за тазгодишния турнир.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA