Кайли Дженър официално смени името на сина си

Риалити звездата кръсти детето си с името "лъв на Бога".

Ася Иванова
Ася Иванова 27 юни 2023

Кайли Дженър законно промени името на сина си от рапъра Травис Скот на Еър Уебстър. И макар името му да се изписва Aire (Ейър), Кайли изяснява, се произнася AIR (Еър), тъй като е на иврит и се превежда като "лъв на Бога".

Първоначално второто дете на двойката се казваше Улф Жак Уебстър, но впоследствие решиха да го променят и това вече е потвърдено и чрез съдебни документи. Новината идва повече от година, след като риалити звездата и изпълнителят споделиха, че са променили мнението си относно името на сина си. "За информация синът ни вече не се казва Улф. Просто наистина не чувствахме, че това е той. Просто исках да го споделя, тъй като продължавам да виждам Улф навсякъде", сподели Кайли в профила си в Instagram.

кайли дженър с децата

"Травис и до днес променя мнението си за името няколко пъти", разкри Кайли по време на епизод на The Kardashians от септември 2022 г. "Той ще се върне и ще каже: "Наистина харесвам това име". И тогава за деня той ще го нарече така. А аз си казвам, че не можем да направим това отново и отново." Но след месеци умуване върху името на детето им, изглежда двамата са открили победителя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA