Спечелете двойни кинобилети за "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"

Черешката на тортата ще бъде този триумфален завършек, който всички искат и очакват.

Фотография: Форум Филм България

Мащабни, вълнуващи и неочаквани завръщания във филмовата индустрия не липсват. И все пак, малко от тях са от ранга на Индиана Джоунс и реликвата на съдбата.

Още преди време звездите Фийби Уолър-Бридж и Мадс Микелсен, режисьорът Джеймс Манголд и продуцентът Катлийн Кенеди споделиха интересни подробности за продукцията, но това, което взриви публиката, беше друго. Самият Харисън Форд, който слага иконичната шапка на Индиана Джоунс за последен път в кариерата си.

Индиана Джоунс

Индиана Джоунс

Действието в Индиана Джоунс и реликвата на съдбата се развива през 1969 г., когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Микелсен) – бивш нацист и настоящ член на НАСА, замесен в програмата за кацането на Луната и твърдо решен да прекрои света. Но не и ако зависи от Инди – той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите. Само че единствената (и то съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Уолър-Бридж).

Индиана Джоунс

Разбира се, няма начин да пропуснем да отбележим премиерата. С приятелите ни от Форум Филм България подаряваме два двойни кинобилета, за да сте сред първите, които ще изживеят приключението на голям екран.

Достатъчно е да откриете тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт и изпълните условията под него до 02.07 включително. Победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на следващия ден.

Индиана Джоунс и реликвата на съдбата - само в кината, 4DX и IMAX, в дублирана и субтитрирана версия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA