Изненада! Криси Тийгън и Джон Леджънд отново са родители

Двойката се е сдобила с бебе чрез сурогатна майка.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 юни 2023

Фотография: Profimedia; @instagram/johnlegend

Месец, след като Криси Тейгън опроверга слуховете, че дъщеря й Ести се е появила, благодарение на сурогатна майка, моделът изненада света, че отново е майка. 

Тя и съпругът й Джон Леджънд са станали родители на момченце, едва пет месеца след раждането на третото им дете. Двойката се е сдобила с бебето чрез сурогатна майка и за разлика от повечето звезди, които крият в тайна всичко около появата на своите деца от сурогатна майка, Криси споделя доста подробности. Тя дори публикува кадър, на който целува корема на жената, която износва детето им.

криси тейгън

Двойката е кръстила сина си с името Рен Александър Стивънс. Той е четвъртото поред дете в семейството. Криси и Джон имат дъщеря Луна, на 7 г., син Майлс, на 5 г. и малката Ести, която се появи преди пет месеца.
"Откакто се помня, винаги съм искала четири деца", написа Криси в дълга публикация в Instagram, с която обяви появата на Рен.

криси тейгън

Тя не пропусна да спомене покойния им син Джак, който почина през 2020 г., докато беше още в корема й. "След като загубих Джак, не мислех, че ще мога да износя сама друго бебе. Честно казано, аз блокирах голяма част от мисленето си през това време, но имам ясен спомен, че бях заобиколена от хора, които искаха да са сигурни, че няма да преживея отново тази болка и загуба."

Тя споделя, че с Джон са се свързали с агенция за сурогатно майчинство през 2021 г. Въпреки това са решили данаправят още един ин витро опит и Криси "да се опита да износи бебе само още веднъж". "Направихме моя трансфер и бяхме толкова щастливи да научим, че сработи – бях бременна с нашето малко момиченце, Ести." Горе-долу по това време откриват и своята сурогатна майка на име Александра. Първият им опит е неуспешен и Алекс губи бебето. Следващият обаче е с положителен край и се появява малкият Рен. След това Криси благодари на Александра за "невероятния подарък" Рен, отбелязвайки, че второто му име Александър е в нейна чест.

Джон също сподели новината с кадър, на който е с четирите си деца. 
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA