АLMA представя втория сингъл от дебютното си EP

Вижте новото видео на певицата тук.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 юни 2023

С всеки свой проект ALMA ни отвежда на емоционално пътешествие в света на музиката. Новата й песен "Paralyzed" e поредната порция музика, която впечатлява с авторски талант и нежни вокални линии. 

"Paralyzed" e второто парче от дебютната мини колекция на ALMA, която тя представи през април с премиерата на едноименния ѝ сингъл „Dark Side Of The Moon". Вече е факт и видеото към песента.

Музиката и текста са дело на Константин Бешков (KayBe) и на един от най-добрите автори на филмова музика - Jonathan Shanes, в резултат на което се ражда хипнотизираща и ексцентрична песен.

ALMA

"Paralyzed" е стъпка към себеоткритието, грижата и вътрешния баланс, за който пея в EP-то ми Dark Side of the Moon. В песента разказвам за пътя към себе си и не леката задача да не позволя на света да влияе на емоционалното ми състояние и възприятието ми за мен самата. Процесът не е лесен. Често ни кара да се чувстваме парализирани, заклещени между миналото и бъдещето", споделя за проекта ALMA.

Визуализацията на „Paralyzed" e смела и необикновена. По концепцията на видеото ALMA си партнира с креативното дуо The Trackers, a по реализацията работи Иван Димитров (Торекса) и екипа на "Вирджиния Рекърдс".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA