Любо Киров с видео премиера на "Восъчен герой"

Изпълнителят представи новия си клип на живо пред стотици фенове.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 юли 2023

Любо Киров знае как да предизвика вниманието на своите почитатели.

Изпълнителят направи видео премиера на новия си музикален проект "Восъчен герой" по време на участието му в рамките на Sofia Finest 2023, като част от Sofia Summer Fest. "Това беше премиера, каквато не е имало досега, когато говорим за представянето на нов музикален видеоклип. Благодаря на всички, които дойдоха", сподели Любо Киров.

"Восъчен герой" се очертава голяма изненада за много от феновете на Любо, тъй като той залага на едно по-различно музикално звучене. Песента е с модерно рок звучене. Музиката той създава заедно с Ангел Дюлгеров, а текстът е изцяло негов. Аранжиментът е отново на дългогодишния му аранжор, китарист и приятел – Ангел Дюлгеров.
 
Освен с аудио, песента излиза и с музикално видео, режисьор на което е всеизвестният Валери Милев. Клипът е вдъхновен от рок енд рол звученето на парчето, а в центъра на сюжета му е образът на восъчния герой.

Феновете на Любо Киров ще могат да чуят на живо "Восъчен герой" по време на неговото турне, което стартира в началото на август. на 2 и 3 август той ще пее в Античния театър в Пловдив. Следват летните театри в Бургас - 10 август, Варна - 20 август, Стара Загора - 23 август, Велико Търново- 1 септември, и Русе - 8 септември. В София Любо ще има концерти в две поредни вечери. Той ще се качи на сцената на зала 1 на НДК на 8 и 9 ноември.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA