Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители за втори път

Актьорите от "Игра на тронове" вече си имат и дъщеря.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 юли 2023

Фотография: Profimedia

Звездите от "Игра на тронове" Кит Харингтън и Роуз Лесли са станали родители на второ дете.

Представител на двойката разкрива, че са много "радостни" да посрещнат дъщеря. Подробностите около щастливото събитие обаче се пазят в тайна. Името също не е известно.

Кит и Роуз се срещнаха на снимачната площадка на сериала, където героите им Джон Сноу и Игрит играеха двама влюбени. Тази любов се пренесе и извън екрана и двамата се ожениха през 2018 г. в замъка на предците на Лесли. Двойката вече се радва на едно дете - момченце на 2 години.

Кит Харингтън и Роуз Лесли

"Ако вече сте привлечени от някого и след това с него играете влюбена двойка в сериала, става много лесно да се влюбите", казва Кит малко преди сватбата им.

36-годишният актьор разкри, че са в очакване на второ дете по време на участие в американското шоу на Джими Кимел по-рано тази година. Той сподели, че синът му "щеше да получи шок" от новината, че ще има брат или сестра и също така е "ужасен" от предстоящото събитие.
"Знаеш ли, с първото бебе е като ходене по облаци и танцуване сред полета с маргаритки в продължение на девет месеца. Този път обаче реалността идва за кратко време и ставате практични много бързо."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA