Били Айлиш се присъединява към света на "Barbie"

Песен на певицата бе включена в саундтрака на филма.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 юли 2023

Фотография: Profimedia

Поп звездата Били Айлиш разкри, че е най-новият изпълнител, който ще представи песен за саундтрака на дългоочаквания филм "Barbie".

"Направихме тази песен за Barbie и тя означава целия свят за мен. Филмът ще промени живота ви и се надявам, че песента също ще го направи. Пригответе се да се разплачете", написа изпълнителката в своя профил в Instagram.

Новото парче на Били носи заглавието "What Was I Made For". То ще бъде факт на 13 юли и в него се включва по-големият брат на Айлиш - музикантът FINNEAS. Изпълнителен продуцент на саундтрака на ”Barbie" е носителят на "Оскар" за авторска музика и продуцент  Марк Ронсън, а в него ще бъдат включени песни на някои от най-големите звезди на съвременния поп като Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim и Ava Max.

"What Was I Made For" е поредното парче, което Айлиш прави за филм. През 2020 г. тя създаде "No Time to Die", която е към едноименния филм за Джеймс Бонд. Песента дори спечели "Оскар". Две години по-късно Били и FINNEAS написаха три оригинални произведения за саундтрака на филма "Turning Red", включително "Nobody Like U", която достигна № 49 в Hot 100.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA