Фен удари Хари Стайлс в лицето по време на концерт

Ася Иванова
Ася Иванова 10 юли 2023

Here we go again: Хари Стайлс е поредната звезда, която пострада по време на свой концерт. Той бе ударен с предмет в окото, докато пее във Виена.

Това се оказва една нарастваща тенденция в последните седмици, а спсикът на пострадали от своите фенове звезди непрекъснато се увеличава. Сред артистите, които наскоро са били ударени от предмети по време на изпълнение на сцената, са Drake, Bebe Rexha, Келси Балерини, Ейва Макс, Кеша. Последната дори получи сериозна контузия по лицето и цялата бе в синини. Нарастващите инциденти предизвикаха недоволство у техни колеги като Адел, която каза на публиката си в Лас Вегас по-рано този месец "да спре да хвърля неща по артистите!"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС СПРЯ КОНЦЕРТ ЗАРАДИ БРЕМЕННА ФЕНКА

За момента Стайлс не е коментрал случая. Видеозаписи на фенове на звездата, прсъстващи на концерта му, обаче показва как по време на песента "As It Was" Хари върви по сцената, докато предмет го удря право в окото и той отскача назас. Вижда се как потрепва от болка и инстинктивно се навежда, опитвайки се да се предпази, вдигайки ръце към главата си. Той бързо се съвзема и продължава с изпълнението.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA