Дженифър Гарнър се завръща като "Електра"

След 20 г. актрисата отново ще бъде екшън герой.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юли 2023

Фотография: Profimedia

Винаги сме се чудили защо при наличието на толкова комиксови герои, оживяли на екрана в последните години, не виждаме Електра сред тях. Е, оказва се, че съвсем скоро ще имаме удоволствието да я видим отново.

Дженифър Гарнър, която се превъплъти в ролята на екшън героинята в едноименния филм преди цели 20 години, отново ще изиграе Електра. Тя влиза в предстоящия "Дедпул 3", който в момента се снима в Лондон. В него взимат участие разбира се, Райън Рейнолдс в главната роля и Хю Джакмън като Върколака. Продукцията вече се създава под шапката на обединението Disney и Marvel.

Дженифър Гарнър като Електра

Гарнър за първи път влиза в обувките на Електра през 2003 година, когато играе в "Деърдевил" заедно с бившия си съпруг Бен Афлек. Две години по-късно снима и самостоятелен филм, носещ името на героинята й.

Години по-късно, Гарнър споделя, че е била доста разочарована от факта, че вече бившият президент на Marvel Кевин Фейдж продуцира продължения на обичани филми, но "Електра" така и не влиза в списъка. 

Дженифър Гарнър като Електра

Третата част на "Дедпул" ще бъде режисирана от Шон Леви, който работи с Дженифър и Рейнолдс във филма The Adam Project за Netflix. В него ще видим повече от един герой от минали екшън филми на Marvel. През 2019 година Disney купуват студиото, което преди това принадлежеше на 20th Century Fox, и получават правото да включват различни герои в своите нови филми, създавайки връзка между миналото и настоящето.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA