"Опенхаймер" избухва в кината, спечелете двоен кинобилет още сега

Напълно логично, биографичният епос на Кристофър Нолан е измежду най-очакваните заглавия тази година.

Фотография: Форум Филм България

Видяхме милионите meme-та. Видяхме сравненията с другата най-дългоочаквана продукция тази година. Сега е крайно време да видим как Кристофър Нолан нажежава лятото до червено със забележителната история на "бащата на атомната бомба".

На 21 юли, точно 77 години след първата контролирана ядрена експлозия, режисьорът ни кани в кината с биографичния епос Опенхаймер и парадокса на енигматичния Дж. Робърт Опенхаймер, който рискува да унищожи света, за да може да го спаси.

Опенхаймер

Опенхаймер

Лентата ще представи вълнуващата история на американския физик, ръководител на проект "Манхатън", в рамките на който е създадена първата атомна бомба. Опенхаймер се фокусира върху турбулентния личен живот на главния герой, ролята му в проекта, последвалото му обявяване за строг международен контрол върху ядреното оръжие и превръщането му в една от най-знаковите жертви на антикомунистическата истерия в САЩ.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛЕТИТЕ ЗА "ОПЕНХАЙМЕР" ВЕЧЕ СА В ПРОДАЖБА

Опенхаймер

Опенхаймер

Очаква ни изключително интригуваща, драматична история, очаква ни забележителното изпълнение на Килиън Мърфи. Очаква ни и впечатляващо IMAX майсторство от Нолан и оператора Хойте ван Хойтема.

За първи път в историята, части от филм са заснети на черно-бяла, аналогова IMAX лента, което добавя допълнителен елемент на достоверност и оригиналност към случванията на големия екран. Аналогията с предстоящите Оскари не закъсня, но е съвсем логична.

Опенхаймер

Умопомрачителният актьорски състав включва още Емили Блънт, Мат Деймън, Робърт Дауни Джуниър, Флорънс Пю, Рами Малек и Кенет Брана, а с приятелите ни от Форум Филм България подаряваме 2 двойни кинобилета, за да преживеете "избухването" възможно най-скоро.

Открийте тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт и изпълнете условията под него до 10:00 ч. на 21.07. Победителите ще изтеглим и обявим след 11:00 ч. още в рамките на премиерния ден.

Опенхаймер избухва на 21 юли, само в кината и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA