Събират ли се Джъстин Теру и Дженифър Анистън?

Двойката си звъни почти всеки ден и редовно е засичана заедно.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 август 2023

Фотография: Profimedia

След като заби камбанен звън за Джъстин Теру и Дженифър Анистън, всички се надявахме, че приказката с "...и заживели щастливо" най-сетне ще се случи при актрисата. Затова и всички бяхме съкрушени, когато обявиха развода си през 2017 г.

Оттогава двамата не спират да споделят клишето, че са се разделили като приятели. Всъщност както повечето звезди в Холивуд. Но Джен и Джъстин впоследствие успяха да убедят всички, че това е точно така. Двойката продължава да се чува по телефона, да си говори по FaceTime излиза на вечери, а именно Джъстин е човека, който е плътно до Джен след смъртта на баща й.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън

И макар той да почина миналия ноември, Теру не спира да оказва своята подкрепа към бившата си съпруга. Именно той е и този, който успява да я извади от депресията. Двойката все по-често може да бъде засечена заедно. Те не само се събират с общи приятели, честитят си празниците в социалните мрежи и тренират заедно във фитнеса, но и с гостуват у дома. А това веднага предизвика въпроса у феновете им, двамата актьори ще се съберат ли отново?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA