Франсия Райса разкри дали е била принудена да дари бъбрек на Селена Гомес

Феновете се надяват това да сложи край на драмата между двете.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 август 2023

Фотография: Profimedia

Отношенията между Франсия Райса и Селена Гомес са доста обтегнати, след като певицата разкри, че единствената й приятелка в индустрията е Тейлър Суифт. Това очевидно обиди сериозно Райса и двете спряха да комуникират дори в Instagram. Сега актрисата направи доста интересни разкрития.

От години се носят слуховете, че Франсия е била принудена да дари бъбрека си на Селена Гомес. Това се случи през 2017 г., когато двете момичета споделиха своята история и се снимаха от болниччната стая. Те бяха приятелки години наред, преди да се случи операцията. Райса участва в подкаста на колегата си от I Met Your Father - Джош Пек. "Винаги, когато съм мислила, че името ми ще се появи в пресата, няма да е по този начин. Винаги съм мислила за това от гледна точка на актьорството", сподели тя за внезапното внимание, което отново е получила след донорството.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДРАМАТА МЕЖДУ СЕЛЕНА ГОМЕС И ФРАНСИЯ РАИСА ПРОДЪЛЖАВА

Франсия Раиса и Селена Гомес

"Двете обявихме ситуацията публично преди години, защото трябваше. Пресата се докопа до историята и ние искахме да я разкажем. Що се отнася до това, което се случва напоследък, някой подготвя ли ви за подобни неща? Никога. Никога не се подготвяме за подобни неща. Винаги оставам изненадана. Не знам дали е добре или не," казва Франсия. "Не мога да чета коментарите, защото не се справям добре с това. Наистина не го правя. Понякога изчезвам, защото хората са злобни. Хората са толкова зли. Те те хващат точно на слабото ти място. Някой каза: "О, ти просто търсиш внимание, защото кариерата ти е провал." И тогава се питам "Провал ли е?"

Райса най-сетне отговаря на слуховете, че е била принудена да дари бъбрека си. "Никой не ме е принуждавал да правя нищо. Това дойде от искрената доброта на сърцето ми," категорична е тя, а всичките й фенове са обнадеждени, че това ще затопли отново отношенията й със Селена Гомес, с която я свързва нещо много повече от едно (вече разбито) приятелство.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA