Бионсе със страхотен жест към феновете си

Певицата отново доказа, че има огромно сърце.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 август 2023

Бионсе за пореден път показа колко обича феновете си. Това се случи по време на един от концертите й, част от настоящото й турне.

Кралица Би заплати $100 000, за да удължи работното време на влаковете на метрото във Вашингтон, за да е сигурна, че феновете й са в безопасност и са осигурени.

Концертът на 41-годишната певица беше отложен с почти два часа, след като беше издадено предупреждение всички да намерят подслон заради лошото време. Това накара феновете на звездата да се притеснят, че няма да имат транспорт, с който да се приберат у дома, тъй като линиите на метрото спират в 12 часа. Бионсе обаче се погрижи за този проблем. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЕТ НЕЩА, КОИТО НАУЧИХМЕ ОТ УЕЛНЕС ПРОГРАМАТА НА БИОНСЕ

Според местния ABC7, Бионсе е платила допълнителните $100 000 долара, за да увеличат работното време, така че феновете да могат да се приберат безопасно.

Тази сума пари гарантира за "пускането на повече влакове, за поддържането на всичките 98 станции отворени за излизане и за други оперативни разходи". Повечето от станциите бяха отворени само за излизане, а само станцията на Morgan Boulevard, където бе концерта, бе отворена за влизане поради близостта си до FedExField.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA