Почина приятелят на Сандра Бълок

Фотографът е издъхнал след дълга борба с нелечима болест.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 август 2023

Фотография: Profimedia

Дългогодишният приятел на Сандра Бълок - 57-годишният фотограф Брайън Рандал, е починал. Новината бе съобщена от неговото семейство в официално изявление. 

"С огромна тъга споделяме, че на 5 август Брайън Рандал почина мирно след тригодишна битка с АЛС. Брайън рано избра да запази битката си с АЛС (Амиотрофична латерална склероза - бел. ред.) в тайна и тези от нас, които се грижеха за него, направиха всичко възможно да уважат молбата му. Безкрайно сме благодарни на неуморните лекари, които бяха заедно с нас в борбата с тази болест, и на изумителните медицински сестри, които станаха наши съседи, често жертвайки собствените си семейства, за да бъдат с нашите", се казва в изявлението. Близките му молят за "уединение, за да скърби и да се примири с невъзможността да се сбогува с Брайън".

Сандра Бълок и Брайън Рандал

Сандра Бълок среща Брайън Рандал, когато го наема да снима сина й Луис за рождения му ден през 2015 година. Двойката се влюбва, а по-късно през същата година публично потвърждават връзката си, когато се появяват като двойка на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

В интервю през 2019 г. Бълок казва, че е "открила любовта на живота си". "Имаме две прекрасни общи деца - три деца с по-голямата дъщеря Рандал. Това е най-хубавото нещо в живота", споделя тогава актрисата, която има две осиновени деца - 13-годишен син, Луис, и 10-годишна дъщеря, Лайла. Тя е категорична, че Рандал е страхотен "пример" за децата.

Сандра Бълок и Брайън Рандал

"Той е примерът, който бих искала децата ми да имат. Имам партньор, който е добър християнин. Невинаги съм съгласна с него и той не винаги е съгласен с мен. Аз съм упорита, но понякога имам нужда да седна и да слушам и да си кажа: "Ти го казваш различно, но ние имаме предвид точно едно и също нещо".

Сандра Бълок и Брайън Рандал

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA