Извънбрачното дете на принц Албер проговори

Ася Иванова
Ася Иванова 21 август 2023

Фотография: Profimedia

Извънбрачният син на принц Албер, Александър Грималди, проговори за кралския си баща в много рядко интервю.

19-годишният модел, който е син на Албер и бившата му приятелка Никол Косте, разкрива пред френското списание Point de Vue връзката си с кралското семейство на Монако. Александър е категоричен, че няма да се откаже да защитава своето място, ако някой все още се съмнява дали той наистина е син на Албер, тъй като той е признат за такъв още преди брака на принца с Шарлийн.

Принц Албер

"Майка ми е нежна по природа и позволява да се говорят много неща, защото винаги са я съветвали "нешата да си вървят", споделя той. "Аз ще бъда по-процедурен, защото съм роден във Франция, но съм израснал в англосаксонска страна. Ще атакувам, ако е необходимо."

Той също така е категоричен, че всички, които продължават да го наричат незаконен, могат вече да спрат, защото нито един от родителите му не е "прелюбодействал". "Надявам се никой да не вярва на лъжите, разпространявани в интернет. Човек носи името на баща си, когато е признат от раждането си. Баща ми ме призна доброволно, когато бях бебе. Не съдия или пресата, които са го принудили да го направи".

Александър и Джазмин Грималди

Александър споделя, че е близък със своята полусестра Джазмин Грейс Грималди, която е актриса. Тя е най-голямото дете на Албер от Тамара Ротоло. "Имаме добри отношения въпреки факта, че живеем в далечни страни", каза той.

Албер има още две деца, от принцеса Шарлийн - близнаците Жак и Гариела. Двете му първи деца - Александърм и Джазмин, не влизат в официалната наследствена линия, защото Монако не признава за трона деца, родени извън брака. По-малкият им брат, 8-годишният Жак, е престолонаследникът.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA