"Остава" празнуват рожден ден с голям концерт

Популярната инди банда hug or handshake ще се включи с подгряващ сет.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 август 2023

Група "Остава" ще отпразнува рождения си ден с традиционния си голям концерт на открито. Бандата ще забие в клуб „Маймунарника" в Борисовата градина н 30 август.

Това се превърна в традиция за музикантите, които в последните 10 години ежегодно отбелязват този празник със специален концерт на открита сцена. Феновете ще могат да чуят едни от най-любимите си и известни парчета на бандата, както ипесни от последния им албум "Кислород". По време на събитието, феновете ще имат възможност да си закупят съвсем нов мърчандайз, както и книгите посветени на тях "Аз, Остава" и "Остава/Думите". 

Билетите за концерта вървят на цена от 30 лв., като могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Ще се продават пропуски и на място в деня на концерта, като цената ще е 35 лева.

Тази година "Остава" избраха на сцената преди тях да се качи една от най-актуалните алтернативни родни банди hug or handshake. Момчетата ще подгреят с 35-минутен сет включващ песните от дебютния им албум "Once upon a pink sedan"и последния сингъл "Slowboy". 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA