Ерос Рамацоти показа новата жена до себе си

Изпълнителят потвърди слуховете за връзката си с брокерката Далила.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 август 2023

Фотография: Profimedia

Ерос Рамацоти отново е във вихъра на любовта и не се притеснява да го покаже.

Популярният италиански изпълнител най-сетне показа новата жена до себе си и използва социалните мрежи за целта. По този начин 59-годишният певец потвърди слуховете, че е обвързан с 34-годишната Далила Джелсомино. Той публикува обща снимка на двамата в Isntagram, на която влюбено гледа половинката си.

Макар че имат голяма възрастова разлика, тя е на 34, а той скоро ще навърши 60, познати на Рамацоти издадоха, че двамата са много щастливи заедно. "Не слушай какво говорят хората. Любовта е сляпа, упорита, тя няма възраст, тя прави добро, тя не се крие, тя учи; понякога е жестока, а понякога прекрачва граници. Тя също има тъмна страна, ирационална. Красива е, но в същото време непозната. Нека изживеем тази любов докрай. Всички. Без страх. Обичам те", написа самият изпълнител към кадъра.

Рамцоти вече има два провалени брака. Той бе женен за актрисата и телевизионна водеща - Мишел Хунзинкер, от която има дъщеря Аурора. Тя дори го дари с внук по-рано тази година. След развода с Мишел, Ерос се обвърза с модела Марика Перегринели, която бе с 25 години по-млада от него. От този брак той има две деца -  Рафаела Мария и Габрио Тулио.

Младата Далила живее в Мексико, където професионално се занимава с недвижими имоти и хотелиерството. Според множество италиански медии двамата са се запознали през пролетта на 2022 г. чрез общи приятели. Те официализираха връзката си октомври миналата година, когато певецът отпразнува рождения си ден на Канкун и представи своята любима на приятелите си. Оттогава двамата са неразделни и тя постоянно съпровожда Рамацоти на концертите му. Двамата не за първи път споделят обща фотография в Instagram. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA