Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон става все по-силна

Брюнетката доказа, че любовта е над всичко и не се притеснява да го покаже на света.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 август 2023

Фотография: Profimedia

Приятелката на Брад Пит - Инес де Рамон, доказa тези дни, че връзката им става все по-силна.

По време на разходка в Лос Анджелис, брюнетката показа любопитно бижу, изобразяващо любовт й към актьора. Инес бе снимана със златна диамантена огърлица с елегантен талисман с буква "Б". 30-годишната красавица, която освен това е и вицепрезидент на марката за фини бижута Anita Ko, носеше бижуто, съчетано с бял изрязан топ, дънки и и бели маратонки.

Инес де Рамон

Инес, която в момента се развежда със звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, и Пит, който от 2019 г. е разведен с Анджелина Джоли, до момента не са коментирали връзката си. Двойката обаче на няколко пъти е виждана виждани заедно на публични места. За първи път бяха засечени заедно миналия ноември на концерт на U2 в Лос Анджелис, където се срещнаха със Синди Крауфорд и съпруга Ранди Гербер, както и с Шон Пен.

Инес де Рамон и Брад Пит

След това двойката без притеснения демонстрира своите взаимоотношения. Това се случи миналия декември, ден преди 59-ия рожден ден на Пит. Инес и Брад отново бяха забелязани заедно, този път в ресторант в Лос Анджелис с група приятели. "Брад и Инес излязоха, носейки много чанти и подаръци, които натовариха в колата си. Брад беше видян да обвива ръката си около Инес и да я придърпва към себе си", споделя тогава очевидец пред E!News. Месец по-късно двойката се отправи на романтично пътечествие до Кабо Сан Лукас, Мексико.

Инес де Рамон и Брад Пит

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA