Кейт Мидълтън в специална колаборация с известен диджей

Принцесата на Уелс ще се появи във видео на Джак Джоунс.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 август 2023

Фотография: Profimedia

Кейт Мидълтън съвсем скоро ще се появи в съвсем ново аплоа. Тя е получила предложение да си сътрудничи с един от най-популярните диджеи на електронната сцена.

Очаква се принцесата на Уелс да си партнира с Джак Джоунс, който е работил с някои от най-големите имена в британската музика, включително Jess Glynne, Mabel и Calum Scott, Кайли Миноуг, Ед Шийрън и Майли Сайръс. Той разкрива, че Кейт Мидълтън се е съгласила да заснеме видео, което да бъде излъчено на следващите му концерти. Дижеят споделя още, че най-вероятно проектът ще е "специална визуализация" с участието на Катрин.

Джакс Джоунс

"От нейна страна казаха, че са готови. Но все пак все още договаряме някои неща. Не можеш просто да извадиш телефона си и да я снимаш. Тя има огромен екип, който работи за нея и всичко трябва да е изпипано. Ако и Уилям участва, ще е повече от прекрасно", обяснява Джоунс.

Той се среща за първи път с Уилям и Кейт, след като изнася концерт на юбилея на покойната кралица Елизабет II пред Бъкингамския дворец през 2022 г. "Те са много мили и гостоприемни. Да ме помолят да участвам бе истинска чест. Толкова се притеснявах, но те ме успокоиха", признава той малко след участието си.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA