Адел и Рич Пол планират дете

Певицата призна, че двамата дори обсъждат имена за бъдещ наследник.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 август 2023

Фотография: Profimedia

Адел изненада феновете си, като разкри в интервю, че иска второ дете. 

Певицата имаше участие в шоуто си "Уикенди с Адел" в Лас Вегас,в което разговаря със свои почитатели. Пред тях тя изрази желанието си отново да стане майка. И не само това! Оказва се, че Адел едоста напреднала с плановете. "Наистина искам още едно дете. Имам и списък с имена", обяснява певицата и споделя, че дори си записвала в телефона си имената, които е харесала. "Веднага си го записвам в телефона", казва тя. Оказва се, че приятелят й, спортният агент Рич Пол, също се включва в разглеждането на различни имена.

Адел с приятеля си Рич Пол

Тя не за първи път споделя желанието си за вотот дете. "Определено бих искала да имам още деца", каза тя пред водещата Лорън Лавърн в интервю за подкаста "Desert Island Discs" на BBC. 

Адел има 10-годишен син на име Анджело, плод на любоввта й с бившия й съпруг Саймън Конеки. Двамата се разведоха през април 2019 г., но си поделят грижите по сина си и се оказва, че всичко върви по мед и масло. "С баща му сме си близки. Не си представям детето ми да се чувства зле от факта, че съм разделена с баща му. Саймън е много грижовен, следователно не ми е трудно", уверява певицата.

Адел със сина си Анджело

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA