Джейк от "Двама мъже и половина" е неузнаваем

Момчето вече е пораснал мъж и няма нищо общо с познатото ни от екрана дете.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 септември 2023

Фотография: Profimedia

Ангъс Т. Джоунс, познат като момченцето Джейк от "Двама мъже и половина", е вече пораснал мъж и изглежда коренно различно. 

Актьорът е забелязан на едно от редките си излизания на разходка в Лос Анджелис. 29-годишният мъж изглежда почти неузнаваем с добре отгледаната си буйна брада, почти липсваща коса и спортно облекло. Той поддържа небрежен вид с тениска, черни шорти и плетена шапка.

Ангъс Т. Джоунс

Ангъс напуска "Двама мъже и половина" преди повече от десетилетие. По време на 10-те сезона на успешния сериал, в който участват и Джон Крайър и Чарли Шийн като титулярни герои, Ангъс стана едно от най-добре платените деца актьори по телевизията до момента на напускането си.

Ангъс Т. Джоунс

Откакто се отдръпна от светлината на прожекторите, той се наслаждава на това, което както той го нарича - "нормално съществуване". Той се отдаде на своето обучение, като се записа в Университета на Колорадо в Боулдър. "Не бях център на вниманието на всички", спомня си той за дните си в колежа в интервю за People през 2016 г., "и това беше хубаво".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA