Каква е истината за връзката на Джони Деп и Джена Ортега?

Двамата с официално изявление за отношенията си.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 септември 2023

Фотография: Profimedia

Откакто се разведе с Амбър Хърд и най-сетне успя да изчисти името си, Джони Деп не е имал сериозна връзка. Имаше слухове за любовни отношения с една от адвокатките му, но това така не бе и потвърдено.

В последно време обаче има слухове, че актьорът има романтична връзка с Джена Ортега. За това все повече се спекулира в социалните медии и очевидно не се понрави на двамата актьори, които всеха отношение по въпроса.

"Толкова е смешно, че дори не мога да се смея. Никога през живота си не съм срещал или работил с Джони Деп. Моля, спрете да разпространявате лъжи и ни оставете на мира", написа Джена в социалните медии. 

Представители на Деп потвърдиха, че той няма връзка с нея, нито пък имат общи проекти. "Г-н Деп няма лични или професионални отношения с г-жа Ортега. Той никога не я е срещал и не е говорил с нея. Той не участва в никакъв проект с нея и няма намерение да участва. Той е шокиран от тези безполезни и злонамерени слухове, които имат за цел да навредят на репутацията и кариерата му", добавиха те.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA