Принц Хари и Меган Маркъл танцуват лудо на концерта на Бионсе

Двамата демонстрираха, че любовта им още е жива, напук на слуховете.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 септември 2023

Меган Маркъл и принц Хари демонстрираха страхотно настроение и мило отношение един към друг по време на концерта на Бионсе.

Двамата присъстваха на концерта в Калифорния в компанията на майката на актрисата - Дория Рагланд. Разбира се, известното дуо веднага предизвика небивал интерес и се появиха куп видеа от фенове, които документираха държанието на Хари и Меган, докато се забавляват на песните на поп дивата. По клиповете е видно, че всички си изкарват една страхотна вечер и двамата не спират да се прегръщат, да танцуват заедно и да се гледат в очите. Сякаш искат да разбият на пух и прах всички слухове за предстоящ развод.

На едно от видеата даже се вижда как принцът държи Меган в обятията си, докато слушат романтичната песен "1+1". На песента "Diva"пък актрисата показва своята дива страна, демонстрирайки танцувалните си умения. 

И няма как да е иначе! Известно е, че Меган е страхотен фен на Бионсе и неведнъж е ходила на нейни концерти, още преди да стане херцогиня. Двете дами имат възможност да се запознаят по време на европейската премиера на "Цар Лъв" в Лондон през 2019 г. Тогава Бионсе си позволява да прегърне Меган Маркъл (което не е позволено по протокол) и дори я нарече "моята принцеса".

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA