Капитан Америка се ожени

Крис Евънс и Алба Баптиста са сключили брак на интимна церемония през уикенда.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 септември 2023

Фотография: Instagram/@chrisevans

Капитан Америка е вече женен мъж!

Актьорът, изпълняващ ролята на супрегероя - Крис Евънс, се е оженил за своята половинка Алба Баптиста.

Двойката е сключила брак на интимна церемония през уикенда в дома им в Бостън. Според запознати, събитието е преминало при засилени мерки за сигурност. Гостите са подписали договор за конфиденциоалност, с който се съгласяват да не разкриват подробности за събитието, а телефоните им са били конфискувани. Става ясно обаче, че на сватбата са присъствали само семействата им и най-близки приятели са били там. Твърди се още, че списъкът с гости на красивото събитие включва поне трима от колегите на Крис актьора от Marvel Cinematic Universe. Сред тях са били Робърт Дауни Джуниър, Крис Хемсуърт и Джереми Рънър.

Крис Евънс и Алба Баптиста

Предполагаме се питате коя е Алба Баптиста! И сме тук, за да ви дадем отговор на този въпрос.

Алба е изгряваща звезда в Холивуд и със сигурност я очаква голям успех през следващите години. Ако се чудите защо името й е по-различно, причината е, че е родом от Португалия. Освен това тя говори пет езика, сред които португалски, английски, испански, немски и френски. 

Големият й пробив беше в сериала на Netflix Warrior Nun. Може да я гледате и във филми като Mrs. Harris Goes to Paris, Amelia's Children, Borderline, Bodyhackers и Dulcineia.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA